Hizmetlerimiz

Sağlıklı ve kaliteli bitkilerle peyzajınızı zenginleştirin. Uygun fiyatlarla toplu bitki ihtiyaçlarınıza çözüm sunuyoruz. Doğayla uyumlu ve estetik peyzaj düzenlemeleriniz için yüksek kaliteli bitkileri özenle üretiyoruz. Sözleşmeli bitki üretimi hizmetimizle geniş ürün yelpazemizdeki bitkilerden ihtiyacınıza uygun olanları özel olarak yetiştiriyoruz. Geniş Ürün Yelpazesi: Alanında uzman […]

Ayrıntılar için tıklayınız

Doğadan gelen güzellikleri işinize taşıyın. Meyve fidanları, tıbbi aromatik bitkiler ve daha fazlası için geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Doğa Peyzaj 1989 yılından bu yana sektörde uzmanlaşmış bir ekip tarafından yönetilen, meyve fidanları, tıbbi aromatik bitkiler, ağaçlar, çalılar ve sarılıcı bitkilerin toptan temini konusunda […]

Ayrıntılar için tıklayınız

Alan analiziyle özelleştirilmiş peyzaj projelerimizle yaşam alanlarınıza estetik ve fonksiyonel dokunuşlar katıyoruz. Estetik ve Fonksiyonel Peyzaj Çözümleriyle Yaşam Alanlarınızı Güzelleştiriyoruz Firmamız peyzaj projelendirme konusunda uzmanlaşmış bir ekip tarafından yönetilmektedir. Alan analizi yaparak, her müşterimizin özel istekleri doğrultusunda yaşam alanlarını estetik ve fonksiyonel peyzaj çözümleriyle […]

Ayrıntılar için tıklayınız

Doğa Peyzaj’ın Dijital Bahçesiyle Tanışın! Firmamız, 1989 yılından beri sektörde geniş bir faaliyet yelpazesi sunmaktadır. 2005 yılında dogapeyzaj.com ile başladığı e-ticaret serüvenine, 2011 yılında başlattığı 1001fidan.com ile devam etmektedir. E-ticaret platformumuzda sunduğumuz ürün çeşitlerini kategori bazında aşağıda bulabilir ve ilgi duyduğunuz kategorilere tıklayarak zengin […]

Ayrıntılar için tıklayınız
33 Yıllık
Tecrübe
Güvenilir
Hizmet

Hakkımızda

Doğa Peyzaj 1989 yılında kök saldı ve fidan üretimi ile dağıtımında öncü bir rol üstlendi. Biz sürekli gelişim ve büyüme odaklı bir yaklaşım benimseyerek, hizmet ve memnuniyeti ön planda tutuyoruz. Yenilikleri hayata geçirirken asıl odak noktamız, müşteri ve çalışanlarımıza en büyük faydayı sağlamaktır. Fidan üretimi sabır ve emek gerektiren uzun bir süreçtir ve aynı zamanda çevre etkilerine açık bir sektördür.

Sizin İçin Çalışıyoruz

Doğa Peyzaj olarak size özel çözümler sunarak yaşam alanlarınızı güzelleştirmenin yollarını arıyoruz. Fidanlığımızdaki geniş bitki çeşitliliğinin yanı sıra, ithalat, ihracat ve peyzaj projeleriyle çeşitli hizmet alanlarında faaliyet gösteriyoruz.

Hızlı ve Etkili Çözümler

İhtiyaçlarınızı bize bildirin ve çözüme giden yolda ne kadar hızlı ilerleyebileceğimizi görün. Size özel çözümlerimizle, hayalinizdeki peyzajı oluşturmanız için yanınızdayız.

Doğa Peyzaj Farkı

Geniş Ürün Yelpazesi: Fidanlığımız zengin bitki çeşitliliği ile doğayı yaşam alanlarınıza getiriyor.
Uygun Fiyatlar: Kaliteli ürünlerimizi rekabetçi fiyatlarla sunarak, bütçenize dost çözümler sunuyoruz.
Sektörel Müşteri Profili: İnşaat firmaları, belediyeler, üniversiteler ve daha birçok sektörde müşterilerimize özel çözümler sunuyoruz.
Güvenilir ve Hızlı Hizmet: 33 yıllık deneyimimizle güvendiğiniz bir iş ortağı olarak, hızlı ve güvenilir hizmet sunmayı ilke ediniyoruz.

0 +

İhracat Yapılan Ülke

0 +

İthalat Yapılan Ülke

0 +

Peyzaj Proje Uygulamaları

0 +

Ürün Çeşidi

Mutlu Müşteriler

  • Daha önce siteden sakura siparişi vermiştik ve tam söylenen şekilde gelmişti. Kendimiz geldik ve gördük bir sürü çeşit var ve bizle ilgilendiler.

    avatar

    Mikail Yayan

  • Süper bir yer çok naif sahipleri var. Her konuda yardımcı oluyorlar ve bilgilendiriyorlar. İşlerini severek yaptıkları belli. Her şey için teşekkürler.

    avatar

    Beytüllah Tuzlu

  • Kaliteli ürünler ve profesyonelliği ile işini hakkıyla yapan bir firma

    avatar

    Hasan Faruk Ertürk

  • İşletmeye uğrayıp ağaç ve bitki fidanları aldım. Birçok yere sorup bulamadığım bitleri buldum. Hem çeşit çok hem de fiyatları uygun. Sahibi de son derece bilgili ve mütevazi ve ilgili bir arkadaş. Çok teşekkür ederim.

    avatar

    Semih Ünal

İletişim

Sektörümüz ile alakalı ihtiyaçlarınızı çözüm için buradayız

  • Bayraktepe mahallesi Bursa yolu caddesi no: 130 Doğa Peyzaj, 77100 Merkez/Yalova
  • info@dogapeyzaj.com

Aradığınızı yazın:

Sepetiniz

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

0
    Sepetiniz
    Sepetiniz BoşMağazaya Dön